Overzicht exposities lokale kunstenaars openstelling 2021

De Antonius Abt Terheijden is in het zomerseizoen iedere zaterdagmiddag in de maanden juni t/m september gratis te bezoeken. Tijdens deze openstelling zijn iedere zaterdagmiddag wisselende exposities te zien van lokale kunstenaars. Deze tentoonstellingen, van foto’s tot schilderijen en van keramieken werken tot tekeningen, komen goed tot hun recht in de open ruimte van zaal ‘de Abt’.

Hieronder volgt een overzicht van de exposities tijdens de opstelling per zaterdagmiddag:

Zaterdagmiddag ingedeeldNaamSoort kunst
12 juni 2021Henk Boer  Schilderen olie/acryl
19 juni 2021Elleke van WijngaardenKlei/Keramiek
26 juni 2021Christel Sins  
Els Vonk  
Textiele werken  
Beeldjes
03 juli 2021Nelly Broer  Beeldjes, boetseerwerk, schilderijen
10 juli 2021Anja van der Veeke  
Marij van der Ham
Foto’s
Droomwerelden  
17 juli 2021Mariet Bax  
Eva Peterman
Schilderijen aquarel
Beelden met textielverhader
24 juli 2021Cees Vermeulen    
Thj. Litjens  
Schilderijen  
Schilderijen
31 juli 2021Hanneke WitteAbstract werk van vilt    
14 augustus Pierre Gruca    
Dames Verzorgingshuis Antonius Abt
Foto’s  
Schilderijtjes
21 augustus 2021Marian Breedijk  
Marie Jose Dirksen
Vilt, Ecoprint  
Textielkunst  
28 augustus 2021Yvonne van Oosterhout
Nelleke Nauta
Schilderijen/ Porselein
Schilderijen
04 september 2021Jolanda Schets  
Antoinette van de Rijk
Margot van de Rijk  
Quilts  
Kleikunst  
Abstract schilderen
11 september 2021Annemiek de BontSchilderijen en div. creatieve werken
18 september 2021Toos Havermans  Schilderijen /beelden
25 septemberBeanne van der Leede  
Charlotte Leyten
Schilderijen/foto’s Joost van Buul
Grote objecten, eigenwijze kunst  

Aftrap zomerseizoen 2021: De Antonius Abt Terheijden opent de deuren van het gebouw op 12 juni

Zowel het kerkgedeelte als zaal ‘de Abt’ op zaterdagmiddag in de maanden juni t/m september gratis te bezoeken

Komende zaterdag 12 juni opent de Antonius Abt voor het eerst dit zomerseizoen de deuren voor bezoekers. Tot en met september stelt Stichting Behoud de Antonius Abt iedere zaterdagmiddag van 13:00-16:30 het gebouw open. Bezoekers kunnen genieten van de historie, de architectuur en de prachtige voorwerpen die er te vinden zijn. En dan is er natuurlijk nog de unieke afscheidingswand die het bekijken waard is. De entree is gratis. Een bezoek aan de Antonius Abt is niet alleen leuk voor dagjesmensen maar ook voor iedereen die er in eigen gemeente op uit wil!

Stichting Behoud de Antonius Abt is blij dat ook dit seizoen de deuren geopend kunnen worden. Voorzitter Petra Kimmel: “We kijken met veel plezier terug op de openstelling van vorig jaar. Niet alleen kwamen dagjesmensen het gebouw bezichtigen, we mochten met onze enthousiaste groep vrijwilligers ook veel bezoekers uit onze gemeente verwelkomen. Het blijft ontzettend leuk de verhalen van dit bijzondere gebouw te kunnen delen én om te vertellen hoe we dit Rijksmonument voorbereiden op de toekomst.”

Een van de kunstexposities van het seizoen 2020

Openstelling gebouw: kunstexposities, geschiedenis en een bijzondere wand

Er is meer dan genoeg te zien en te vertellen tijdens de opstelling van de Antonius Abt in Terheijden. Zo kunnen bezoekers niet alleen kennis komen maken met de bijzondere geschiedenis van het gebouw door middel van video’s, maar ook de levensgrote afscheidingswand bezichtigen, die tevens fungeert als kunstwerk. Daarnaast is er een speciale route door het gebouw en langs het kerkhof om een compleet beeld te geven van het RijksmonumentDaarnaast zijn er tijdens de openstelling iedere zaterdagmiddag wisselende exposities te zien van lokale kunstenaars. Deze tentoonstellingen, van foto’s tot schilderijen en van keramieken werken tot tekeningen, komen goed tot hun recht in de open ruimte van zaal ‘de Abt’. Henk de Boer uit Lage Zwaluwe trapt de exposities af. Henk komt uit Lage Zwaluwe, waar hij ook schilderles volgt bij W.C. Creatief. Hij werkt met verschillende materialen en zijn veelzijdige schilderijen zullen te zien zijn op zaterdagmiddag 12 juni.

Een volledig overzicht van de wisselende exposites van lokale kunstenaars is hier te vinden.

Coronamaatregelen

Uiteraard wordt er ook dit seizoen rekening gehouden met de coronamaatregelen zodat bezoekers veilig het gebouw kunnen ontdekken. Er zijn maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd welkom.  Ook is er een looprichting aangebracht zodat anderhalve meter afstand makkelijk te bewaren is. Daarnaast zijn er helaas voorlopig geen persoonlijk (groeps)rondleidingen mogelijk. In plaats hiervan is een rondleiding op video opgenomen. Bezoekers worden uitgenodigd om eerst deze film te bekijken en hierna zelf op pad te gaan in het gebouw. Natuurlijk staan vrijwilligers van Stichting Behoud de Antonius Abt klaar om alle vragen te beantwoorden!   

Stichting Behoud de Antonius Abt Terheijden (bijna) klaar voor seizoen 2021

Nieuwe Vriendenactie en openstelling van het gebouw zodra het toegestaan is

Onze vrijwilligers van Stichting Behoud de Antonius Abt in Terheijden zijn (bijna) helemaal klaar voor het seizoen 2021. Zodra het toegestaan is onder de huidige coronamaatregelen zal de stichting het gebouw iedere zaterdagmiddag van 13:00-16:30 openstellen voor bezoekers. Hopelijk kan dit vanaf zaterdag 12 juni. Bezoekers kunnen dan genieten van de historie, de architectuur en de prachtige voorwerpen van het gebouw. Daarnaast gaat er een speciale vriendenwerfactie van start: wanneer je ‘Vriend’ van de Antonius Abt wordt en het gebouw steunt met een jaarlijkse bijdrage, krijg je gratis twee kleine Antoniuskoeken bij Bakkerij van Dongen in Terheijden!

Word ‘Vriend’ van de Antonius Abt en ontvang gratis twee Antoniuskoeken als bedankje

Vriendenactie: word Vriend en krijg twee Antoniuskoeken

Om de Antonius Abt voor Terheijden en haar omgeving te behouden, werven wij zogenoemde ‘Vrienden van de Antonius Abt’. Deze Vrienden steunen het gebouw met een jaarlijkse bijdrage waardoor kan worden voorzien in het onderhoud van het gebouw. Deze week ontvangen Terheijdenaren een folder in hun brievenbus waarmee ze zich kunnen aanmelden als nieuwe ‘Vriend’. Tegen inlevering van deze folder bij Bakkerij Jürgen en Carolien van Dongen in Terheijden, krijg je twee kleine Antoniuskoeken als bedankje. Niet alleen goed voor Terheijden dus, maar ook nog erg lekker!

Geen folder ontvangen of niet woonachtig in Terheijden, maar wel Vriend worden? Dat kan uiteraard. Losse folders zijn te vinden bij Bakkerij van Dongen en in zaal De Abt tijdens de openstelling van het gebouw. De actie loop van 22 mei t/m 12 juni 2021.

Openstelling gebouw: kunstexposities, geschiedenis en een bijzondere wand

In navolging van 2020 opent Stichting Behoud de Antonius Abt ook in 2021 zodra het is toegestaan iedere zaterdagmiddag de deuren van de Antonius Abt in Terheijden. Van 13:00-16:30 kan dan iedereen gratis een kijkje komen nemen in het bijzondere monumentale gebouw. Kom kennis maken met de geschiedenis van de Antonius Abt en aanschouw ook het grootschalige kunstwerk, dat tevens fungeert als afscheidingswand.

Net als vorig jaar zullen er tijdens de openstelling lokale kunstenaars exposeren in het zaal gedeelte ‘de Abt’. In deze open ruimte komen de kunstwerken, van foto’s tot schilderijen en van beelden tot keramieken werken, goed tot hun recht.

We zijn voor de openstelling afhankelijk van de versoepeling van de coronamaatregelen. We hopen dat we op zaterdag 12 juni voor het eerst open mogen. We zijn dan tot en met september iedere zaterdagmiddag te bezoeken zijn. Uiteraard wordt er tijdens de openstelling rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.

Lokale kunstenaars gezocht voor exposities deze zomer in zaal ‘de Abt’

Stichting Behoud de Antonius Abt op zoek naar exposanten tijdens de openstelling van het gebouw de komende zomer

In navolging van 2020 openen we met Stichting Behoud de Antonius Abt ook in 2021 in de maanden mei tot en met september iedere zaterdagmiddag onze deuren. Van 13:00-16:30 kan iedereen gratis een kijkje komen nemen in het bijzondere monumentale gebouw. Net als vorig jaar hopen we ook iedere zaterdagmiddag in het zaalgedeelte exposities te laten zien van lokale (amateur)kunstenaars. Geïnteresseerden kunnen hun gegevens mailen naar stichtingbehoudantoniusabt@hotmail.com.

Ervaring 2020

Met de vrijwilligers van Stichting Behoud de Antonius Abt kijken we met veel plezier terug op de openstelling van 2020. Met inachtneming van alle coronamaatregelen was het nog steeds erg leuk om de bijzondere geschiedenis van het monumentale gebouw te kunnen delen met bezoekers. Ook het verhaal van de unieke afscheidingswand waardoor het gebouw voorlopig behouden is gebleven, blijft mooi om te kunnen delen met mensen.

Een echte toegevoegde waarde was het houden van verschillende exposities van lokale kunstenaars tijdens deze openstelling. De tentoonstellingen, van foto’s tot schilderijen en van keramieken werken tot tekeningen, kwamen goed tot hun recht in de open ruimte van zaal ‘de Abt’. Graag zouden we deze goede ervaring doorzetten en ook in 2021 prachtige werken van lokale (amateur)kunstenaars laten zien.

Interesse? Meld je aan

Ben jij een (amateur)kunstenaar uit de buurt en lijkt het je leuk jouw werk gratis te exposeren in onze zaal ‘de Abt’ tijdens een van de zaterdagmiddagen in de maanden mei t/m september 2021? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar stichtingbehoudantoniusabt@hotmail.com. Graag vernemen we in deze mail je naam, telefoonnummer en het soort kunst dat je wil exposeren.

Een van de kunstexposities in onze zaal ‘de Abt’ tijdens de openstelling van de Antonius Abt in 2020

Steun Stichting Behoud de Antonius Abt via de Vriendenloterij

Aan onze Vrienden en iedereen die ons een warm hart toedraagt,

Het zal u niet ontgaan zijn: veel instanties en stichtingen hebben het moeilijk de afgelopen maanden vanwege de coronacrisis. Ook wij konden de afgelopen tijd geen bijeenkomsten en evenementen organiseren om zo inkomsten te verzamelen voor het gebouw. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om geld bijeen te brengen om de Antonius Abt te behouden voor Terheijden. En… we hebben een nieuwe manier gevonden die we graag onder de aandacht brengen bij onze Vrienden. Zo is het vanaf nu mogelijk de Stichting de steunen via de Vriendenloterij. Hoe u hieraan bij kunt dragen, leest u hieronder.

De Vriendenloterij biedt de mogelijkheid om minimaal 40% van de lotprijs van deelnemers ten goede te laten komen aan een project of goed doel, dat de deelnemers zelf mogen kiezen. Er zijn dus geen extra kosten voor de deelnemers, maar via de Vriendenloterij kan dit voor Stichting Behoud de Antonius Abt een enorme financiële impuls betekenen! Daarnaast maken de deelnemers natuurlijk wekelijks kans op mooie prijzen door mee te spelen met de Vriendenloterij. Er zijn twee routes om ons te steunen met deze actie:

(1) U speelt al mee met de Vriendenloterij

Vrienden van de Antonius Abt die al meespelen met de Vriendenloterij kunnen heel eenvoudig doorgeven dat ze hun bijdrage voortaan specifiek aan de Stichting willen schenken. Hiervoor is nodig dat u zelf contact opneemt met de Vriendenloterij

  1. Bel met de Vriendenloterij via 088 0201020
  2. Geef de vriendencode aan de telefoon door. De vriendencode voor Stichting Behoud de Antonius Abt is 11376
  3. Geregeld! Van uw inleg wordt nu 40% gestort op de rekening van Stichting Behoud de Antonius Abt voor het behoud van het gebouw.

(2) U speelt nog niet mee met de Vriendenloterij

Wanneer u nog niet meespeelt met de Vriendenloterij, maar dit graag wil gaan doen om ons te steunen en kans te maken op mooie prijzen, kunt u contact met Stichting Behoud de Antonius Abt opnemen. Geef hiervoor uw telefoonnummer door via een van de volgende twee opties:

  • Stuur een mail met uw telefoonnummer naar onze penningmeester via hansloes@gmail.com
  • Geef uw telefoonnummer door aan onze voorzitter via het nummer 06-51674215

Geef uw telefoonnummer aan ons door. Wij zullen u dan telefonisch verder helpen om alles in orde te maken met de Vriendenloterij.

Vragen

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze penningmeester via hansloes@gmail.com.

We hopen dat veel Vrienden zich aanmelden om ons op deze manier nog meer te steunen!

Bestuur Stichting Behoud de Antonius Abt

Steun Stichting Behoud de Antonius Abt dit najaar en behoud het gebouw voor Terheijden

Word ‘Vriend van de Antonius Abt’, stem op de Stichting bij de Rabo ClubSupport actie of doneer eenmalig

Afgelopen zomer was de Antonius Abt in de maanden juni-september op zaterdagmiddag gratis te bezoeken. Bezoekers hebben niet alleen kennis kunnen maken met (de geschiedenis van) het gebouw, iedere twee weken was er ook een nieuwe expositie van lokale kunstenaars te zien. De stichting kijkt tevreden terug op de openstelling maar kijkt ook naar de toekomst wanneer er hopelijk weer meer georganiseerd kan worden door én voor het dorp. Dit kan niet zonder hulp en giften. In oktober vindt de Rabo ClubSupport actie weer plaats. Stichting Behoud de Antonius Abt roept leden van de Rabobank dan ook op om op de stichting te stemmen tijdens deze actie.

Openstelling zomermaanden

Wat heeft Terheijden en omgeving veel te bieden aan lokale kunst! In de maanden juni tot en met september waren er tentoonstellingen in de Abt te zien van kunstenaars. Er was veel variatie. Van werken van keramiek, tot eigentijdse Venetiaanse maskers en van een foto-expositie tot schilderijen en pasteltekeningen. De werken kwamen prachtig tot hun recht in de ruime zaal en de Abt deed zo dienst als een heuse kunstgalerij.

Deze zomer werd zaal de Abt omgetoverd tot heuse kunstgalerij waar lokale kunstenaars werken exposeerden

Het najaar

De stichting verwacht dat zaal de Abt dit najaar minder te gebruiken is. De komende herfst- en wintermaanden zullen er anders uitzien dan normaal vanwege de coronamaatregelen. Voorzitter Petra Kimmel: “Het najaar is normaal de periode waarin we veel organiseren in ‘De Abt’. Zoals het jaarlijkse Jazz’inAbt of de kerstmarkt in december. Helaas kunnen deze evenementen nu niet doorgaan. We lopen zo veel inkomsten mis. Inkomsten die normaal altijd naar het behoud van het gebouw gaan. We hopen dan ook dat de leden van de Rabobank aan ons denken tijdens de Rabo ClubSupport en dat mensen die het gebouw een warm hart toedragen ons steunen”

Steun Stichting Behoud de Antonius Abt

Tijdens de actie Rabo ClubSupport kunnen leden van de Rabobank aangeven welke lokale vereniging of stichting zij via de bank financieel willen steunen. Ook Stichting Behoud de Antonius Abt mag deelnemen aan de actie vanwege de evenementen die ze voor en door het dorp organiseert en mogelijk maakt. De stichting hoopt dan ook op veel stemmen tijdens de Rabo ClubSupport. Leden kunnen vanaf 5 oktober hun stem uitbrengen.

Er zijn meer manieren om te helpen het gebouw voor de toekomst te behouden. Zo kan je met een jaarlijkse gift ‘Vriend van de Antonius Abt’ worden of eenmalig geld doneren. Alle informatie is te vinden op behouddeantoniusabt.nl/financien

Lokale kunstenaars exposeren deze zomer bij ons in zaal ‘de Abt’

Tijdens openstelling gebouw iedere twee weken een nieuwe expositie

In de maanden juni tot en met september openen wij van Stichting Behoud de Antonius Abt iedere zaterdagmiddag van 13:00-16:30 gratis de deuren van het gebouw. Naast de geschiedenis en de bijzondere ascheidingswand is er nu nog een reden om een bezoek te komen brengen: iedere twee weken zal een nieuwe lokale kunstenaar exposeren in zaalgedeelte ‘de Abt’. De tentoonstellingen variëren van foto’s tot schilderijen en van keramieken werken tot tekeningen. Genoeg reden om er op zaterdagmiddag eens op uit te trekken naar de Antonius Abt!

Lokale kunstenaars

De kunstenaars die hun werken tentoon komen stellen, komen allemaal uit Terheijden en omgeving. Er is genoeg reden om vaker op zaterdagmiddag langs te komen, want iedere twee weken is er een nieuwe expositie. Er zit veel variatie in de verschillende werken die tentoongesteld gaan worden door de kunstenaars deze zomer in de Abt.

Iedere twee weken exposeert er een nieuwe lokale kunstenaar in zaal ‘de Abt’

Zo werkt Yvonne van Oosterhout met onder andere olieverf om op impressionistische of realistische wijze mensen en dieren uit te beelden. Lianne Steevens laat zich inspireren door Picasso en houdt niet vast aan één stijl. Diny van Helmond gebruikt pastelkrijt om haar creativiteit kwijt te kunnen. Corry Rommens bewerkt dan weer steen, net als Antoinette van der Rijk die ook nog keramiek gebruikt in haar beelden. Walther van Gils zoekt de actualiteit op door verrassende maskers te maken uit mondkapjes. De openstelling wordt in september afgesloten met een foto-expositie van Joost van Buul over de binnenstad van Breda.

Het overzicht van de exposerende kunstenaars en de expositiedata is hier te vinden:

KunstenaarExpositiedata
Yvonne van Oosterhout27 juni, 4 juli 2020
Lianne Steevens11 en 18 juli 2020
Diny van Helmond25 juli, 1 augustus 2020
Corry Rommens8 en 15 augustus 2020
Walther van Gils22 en 29 augustus 2020
Antoinette van der Rijk5 en 12 september 2020
Joost van Buul19 en 26 september 2020
Het overzicht van de expositiedata in zaal De Abt

Coronamaatregelen

Tijdens de openstelling van de Antonius Abt wordt er uiteraard rekening gehouden met de coronamaatregelen. Er zijn maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd welkom in het gebouw. Ook is er een looprichting aangebracht zodat anderhalve meter afstand makkelijk te bewaren is. Het protocol met alle maatregelen is hier te vinden. Zo kan iedereen veilig het gebouw ontdekken deze zomer.

Antonius Abt open voor bezoekers in de zomermaanden

Zowel het kerkgedeelte als zaal ‘de Abt’ in de maanden juni t/m september gratis te bezoeken

In de maanden juni tot en met september stellen wij iedere zaterdagmiddag van 13:00-16:30 de Antonius Abt open voor bezoekers! De entree is gratis en je kan binnenkomen langs de grote voordeur aan de voorkant van de kerk.

Het kunstwerk ‘de wand’ is uiteraard een van de blikvangers in de Antonius Abt

Wij van Stichting Behoud de Antonius Abt hopen dat veel inwoners van de gemeente én dagjesmensen het gebouw een bezoekje komen brengen. Zo kan iedereen kennis maken met de historie en architectuur van het gebouw, de bijzondere voorwerpen bekijken en natuurlijk de unieke afscheidingswand bezichtigen.

Coronamaatregelen

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen. Zo zijn er maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd welkom. Ook hebben we een looprichting aangebracht in het gebouw zodat anderhalve meter makkelijk te bewaren is. Daarnaast zijn er helaas voorlopig geen (groeps)leidingen mogelijk. In plaats hiervan hebben we een videorondleiding opgenomen die bezoekers kunnen zien voordat ze zelf het gebouw verder ontdekken. Het protocol dat we hanteren met alle maatregelen is hier te vinden.

Genoeg te ontdekken

Behalve de video-rondleiding zal er tijdens de openstelling ook een film over het ontstaan van de afscheidingswand te zien zijn. Daarnaast laten we ook een presentatie zien over de restauratie van de kerktoren in 2019. Iedere twee weken exposeert er een nieuwe lokale kunstenaar in het zaalgedeelte. De werken zullen tijdens de opstelling te bezichtigen zijn.

Kortom, ook voor inwoners en bezoekers die het gebouw al eens gezien hebben, is er nog genoeg te ontdekken tijdens de openstelling van de Antonius Abt deze zomer!

Terugblik op 2019: restauratie van de toren!

Zo aan het eind van het jaar blikken we bij Stichting Behoud de Antonius Abt graag terug op 2019. Dit jaar stond vooral in het teken van de restauratie van de kerktoren van de Antonius Abt. Deze hoognodige restauratie was niet mogelijk geweest zonder de bijdragen van de ‘Vrienden van de Abt’, onze sponsoren, onze vrijwilligers en iedereen die naar onze evenementen voor het behoud van het gebouw zijn gekomen!

Hieronder volgt een verslag met foto’s van de restauratie. Zo is goed te zien hoeveel werk er het afgelopen jaar is verzet voor het behoud van het gebouw.

De toren vóór de restauratie

Lees verder “Terugblik op 2019: restauratie van de toren!”

Kerstmarkt op vrijdagavond 13 december in zaal De Abt

Lokale ondernemers en het Traais Smartlappenkoor van de partij bij kerstmarkt

Op vrijdagavond 13 december organiseert Stichting Behoud de Antonius Abt een kerstmarkt in zaal De Abt. Tijdens deze kerstmarkt kunnen cadeaus ingeslagen worden bij lokale ondernemers. Daarnaast is er gelegenheid om onder het genot van een glaasje glühwein of kop warme chocolademelk te genieten van een optreden van het Traais smartlappenkoor. De deuren zullen geopend zijn van 17:00-22:00 en de toegang is gratis. Redenen genoeg dus om te komen genieten van de kerstmarkt op 13 december in Terheijden

Kerstmarkt van én voor Terheijden

De kerstmarkt vindt plaats in zaal De Abt, Markstraat 2 Terheijden

Traaise winkels en ondernemers kunnen niet zonder de inwoners van Terheijden. Zeker in de huidige tijd van online kopen én met de huidige opengebroken weg in het centrum van het dorp, is het niet altijd makkelijker voor de winkeliers. Samen moeten we ons best doen om het dorp levendig te houden!

Daarom zijn we van Stichting Behoud de Antonius Abt blij dat we zoveel geweldige deelnemers bereid hebben gevonden om mee te doen met de kerstmarkt in de Abt. Zo zullen onder anderen de volgende ondernemers meewerken: DA Drogisterij Fijnaut, Bakkerij Jürgen en Carolien van Dongen, Kapsalon Debbie, Nieuwesteeg Tuinplanten, Engel Slaapcomfort, Droomwerelden Marij van Ham, Marja’s Zuivelijs, Jola Mode, Liever Thuis, Groei & Bloei, Jolly Shopping, JannetCreatief en Molen de Arend.

Glühwein en erwtensoep

Om helemaal in de juiste winterse sferen te komen, zal er tijdens de kerstmarkt glühwein en warme chocomelk geschonken worden. Aan het leggen van een stevige bodem is ook gedacht. Zo is er die avond heerlijke erwtensoep verkrijgbaar. Met een optreden van het Traais Smartlappenkoor zal de avond compleet zijn. Kom dus vooral een kijkje nemen bij de kerstmark 13 december en steun de lokale gemeenschap!

Zaal de Abt bevindt zich aan Markstraat 2, in kerkgebouw de Antonius Abt in Terheijden. De kerstmarkt opent om 17:00 en zal sluiten om 22:00. De kerstmarkt is te bezoeken via de hoofdingang van het kerkgebouw, door de grote deuren.