28 oktober 2020

Steun Stichting Behoud de Antonius Abt via de Vriendenloterij

Aan onze Vrienden en iedereen die ons een warm hart toedraagt,

Het zal u niet ontgaan zijn: veel instanties en stichtingen hebben het moeilijk de afgelopen maanden vanwege de coronacrisis. Ook wij konden de afgelopen tijd geen bijeenkomsten en evenementen organiseren om zo inkomsten te verzamelen voor het gebouw. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om geld bijeen te brengen om de Antonius Abt te behouden voor Terheijden. En… we hebben een nieuwe manier gevonden die we graag onder de aandacht brengen bij onze Vrienden. Zo is het vanaf nu mogelijk de Stichting de steunen via de Vriendenloterij. Hoe u hieraan bij kunt dragen, leest u hieronder.

De Vriendenloterij biedt de mogelijkheid om minimaal 40% van de lotprijs van deelnemers ten goede te laten komen aan een project of goed doel, dat de deelnemers zelf mogen kiezen. Er zijn dus geen extra kosten voor de deelnemers, maar via de Vriendenloterij kan dit voor Stichting Behoud de Antonius Abt een enorme financiële impuls betekenen! Daarnaast maken de deelnemers natuurlijk wekelijks kans op mooie prijzen door mee te spelen met de Vriendenloterij. Er zijn twee routes om ons te steunen met deze actie:

(1) U speelt al mee met de Vriendenloterij

Vrienden van de Antonius Abt die al meespelen met de Vriendenloterij kunnen heel eenvoudig doorgeven dat ze hun bijdrage voortaan specifiek aan de Stichting willen schenken. Hiervoor is nodig dat u zelf contact opneemt met de Vriendenloterij

  1. Bel met de Vriendenloterij via 088 0201020
  2. Geef de vriendencode aan de telefoon door. De vriendencode voor Stichting Behoud de Antonius Abt is 11376
  3. Geregeld! Van uw inleg wordt nu 40% gestort op de rekening van Stichting Behoud de Antonius Abt voor het behoud van het gebouw.

(2) U speelt nog niet mee met de Vriendenloterij

Wanneer u nog niet meespeelt met de Vriendenloterij, maar dit graag wil gaan doen om ons te steunen en kans te maken op mooie prijzen, kunt u contact met Stichting Behoud de Antonius Abt opnemen. Geef hiervoor uw telefoonnummer door via een van de volgende twee opties:

  • Stuur een mail met uw telefoonnummer naar onze penningmeester via hansloes@gmail.com
  • Geef uw telefoonnummer door aan onze voorzitter via het nummer 06-51674215

Geef uw telefoonnummer aan ons door. Wij zullen u dan telefonisch verder helpen om alles in orde te maken met de Vriendenloterij.

Vragen

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze penningmeester via hansloes@gmail.com.

We hopen dat veel Vrienden zich aanmelden om ons op deze manier nog meer te steunen!

Bestuur Stichting Behoud de Antonius Abt