24 maart 2021

Lokale kunstenaars gezocht voor exposities deze zomer in zaal ‘de Abt’

Stichting Behoud de Antonius Abt op zoek naar exposanten tijdens de openstelling van het gebouw de komende zomer

In navolging van 2020 openen we met Stichting Behoud de Antonius Abt ook in 2021 in de maanden mei tot en met september iedere zaterdagmiddag onze deuren. Van 13:00-16:30 kan iedereen gratis een kijkje komen nemen in het bijzondere monumentale gebouw. Net als vorig jaar hopen we ook iedere zaterdagmiddag in het zaalgedeelte exposities te laten zien van lokale (amateur)kunstenaars. Geïnteresseerden kunnen hun gegevens mailen naar stichtingbehoudantoniusabt@hotmail.com.

Ervaring 2020

Met de vrijwilligers van Stichting Behoud de Antonius Abt kijken we met veel plezier terug op de openstelling van 2020. Met inachtneming van alle coronamaatregelen was het nog steeds erg leuk om de bijzondere geschiedenis van het monumentale gebouw te kunnen delen met bezoekers. Ook het verhaal van de unieke afscheidingswand waardoor het gebouw voorlopig behouden is gebleven, blijft mooi om te kunnen delen met mensen.

Een echte toegevoegde waarde was het houden van verschillende exposities van lokale kunstenaars tijdens deze openstelling. De tentoonstellingen, van foto’s tot schilderijen en van keramieken werken tot tekeningen, kwamen goed tot hun recht in de open ruimte van zaal ‘de Abt’. Graag zouden we deze goede ervaring doorzetten en ook in 2021 prachtige werken van lokale (amateur)kunstenaars laten zien.

Interesse? Meld je aan

Ben jij een (amateur)kunstenaar uit de buurt en lijkt het je leuk jouw werk gratis te exposeren in onze zaal ‘de Abt’ tijdens een van de zaterdagmiddagen in de maanden mei t/m september 2021? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar stichtingbehoudantoniusabt@hotmail.com. Graag vernemen we in deze mail je naam, telefoonnummer en het soort kunst dat je wil exposeren.