23 maart 2022

Hollandse Meezingbingo in de Gouden Leeuw Terheijden op zondag 27 maart

Opbrengst verkoop bingokaarten voor Stichting Behoud de Antonius Abt

Op zondag 27 maart organiseren we als Stichting Behoud de Antonius Abt samen met de Gouden Leeuw in Terheijden een Hollandse Meezingbingo vol Nederlandstalige muziek. De zaal opent in de Gouden Leeuw op 27 maart om 13:00 en de bingo begint om 14:00. De entreeprijs is €7,50, dit is inclusief twee bingokaarten. Extra bingokaarten zijn voor €3,00 per stuk te koop. De opbrengst van de bingokaarten schenkt de Gouden Leeuw aan de stichting voor het behoud van de Antonius Abt in Terheijden. Tijdens de bingo zijn er twee rondes waarbij mooie prijzen van lokale ondernemers te winnen zijn.

Geen cijfers maar liedjes

Bij een meezingbingo bestaan de bingokaarten niet uit cijfers, maar uit liedjes. Wanneer een liedje gespeeld wordt die op je kaart staat, mag je deze dus afkruisen. Het muziekthema op 27 maart is ‘Hollandse meezingers’. Gezelligheid en meezingen gegarandeerd dus!

Ook zijn er mooie prijzen te winnen van lokale ondernemers. Daarnaast gaat de opbrengst van de bingokaarten naar het behoud van de Antonius Abt. Kortom, een leuke middag voor een goed doel!

Reserveren voor de Hollandse Meezingbingo kan via info@goudenleeuwterheijden.nl of via 076-593 13 53

De opbrengst van de Hollandse Meezingbingo van de Gouden Leeuw in Terheijden gaat naar het behoud van de Antonius Abt.